ya benim kafama takılan bişey var bazı sokak röportajlarında(dumanla ilgili)kaancı mısınız yoksa batuhancı mı diye sorular soruyorlar bazıları kaan bazılarıda batuhan diye cevap veriyor bazılarıysa onlarla ilgili hiçbir şey bilmeden hayranız diyorlar(öyleleri de tipleri için seviyorlar)ben bunu kesinlikle yanlış buluyorum tamam belki bazı arkadaşlara grup içinde özel gelenler vardır ama eminim o arkadaşlar diğer grup üyelerini de çok seviyorlardır buna birşey demiyorum ama tipleri için hayranım deyip bize haksızlık yapılmasın şahsen ben kaancı yada batuhancı değilim ben dumancıyım grup içinde bana özel gelen kişi ise Ari Barokas ama ben diğer grup üyelerinden çok ariyi sevmiyorum hepsi benim için çok özel insanlarr
Yazar
RE: grup içinde ayrım yapanlar sizce gerçek hayranlar mı??
dediğin gibi onlar sadece "hayran" .. DUMANİST dediğin ayrım yapmaz. bunların ayrım yapmaları pekte şaşırtıcı değil. biz DUMANİSTler olarak ayrım yapmıyoruz, yani ben istesem de yapamıyorum. içimden gelmiyor, hepsini aynı seviyorum ve gerçek bi dumanist olduğuma inanıyorum. ayrım yapan geri kafalılar sadece dinler, bizim gibi hissetmezler.. ya da büyük olasılık dumanı sadece hava olsun diye dinliyorlardır bir seçim yapmak zorunda kaldıklarında da sallıyorlardır bir isim. lafın kısası gerçek hayran olduklarına inanmıyorum, tüm sahteliklerini koyuyorlar ortaya ve fazla sinir bozucu birşey.. birde dumanistim diye dolanmaları cabası. al kafasını sürt kaldırıma. beyinsizler. herneyse arkadaşlar burda yeniyim ve bir başlık altına ilk cevap yazışım, bundan sonra buralardayım.)