| Yazar |
MİNİBÜS ŞÖFÖRÜNE 20 YTL UZATMAK |
rock_rock
Üye

Nereden: kırklareli
Katılım Tarihi: 13.02.07 |
| Mesaj Tarihi 29-12-2007 15:40 |
|
|
arkadaşlar minibüsçülere 20-10 milyon gibi büyük paralar wermenin sonuçları neler olabilir yazalım ne tür sorunlar ortaya çıkar ?
ÖRNEĞİN
minibüs şöförünün iş hayatında karşılaştığı çözülmesi en güç durumdur.şöför bir taraftan araba kullanırken diğer taraftan çok bilinmeyenli matematik denklemini çözmek zorunda kalır. bazıları tarafından hakaret olarak algılanma ihtimali yüksek olduğundan bir aracı vasıtasıyla yapılması kişinin yararına olacaktır.
durup dururken annenize bir sürü ağır küfür edilmesine neden olacak hareket. e tabi sizde bu hareketinizle bi nevi şoförün annesine sövmüş oluyorsunuz.
şoförün "bozuk yok mu abla/abi?" diye sorması, sizin de sinirle "e olsa 20 milyon vermezdik zaten" diye çıkışmanızla son bulacak ya da iki taraf ta tersinden kalkmışsa son bulamayacak hareket.
vb... benim aklımdakiler bunlar
___*=HaYaTı Ya$a=*___ |
|
| Yazar |
RE: MİNİBÜS ŞÖFÖRÜNE 20 YTL UZATMAK |
Heart
Üye
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 27.12.07 |
| Mesaj Tarihi 29-12-2007 15:44 |
|
|
şoför ii küfür ediodur heralde  |
|
| Yazar |
rockrain
Üye

Nereden: duman şehri
Katılım Tarihi: 04.11.07 |
| Mesaj Tarihi 29-12-2007 15:55 |
|
|
bencede ii küfür ediyordur..!payLAşım için saoL rock_rock |
|
| Yazar |
dumanonr
Üye
Nereden: ankara
Katılım Tarihi: 07.11.07 |
| Mesaj Tarihi 29-12-2007 17:16 |
|
|
bnce her zamn müşteri haklıdır
duman&onr&duman |
|
| Yazar |
dumanchi_sibel
Üye
 of 14cj4[672].jpg)
Katılım Tarihi: 30.01.07 |
| Mesaj Tarihi 29-12-2007 17:26 |
|
|
soforun ''in bozdur da gel''cevabini verecegi eylemdir 
[img]http://img266.imageshack.us/img266/6273/animation4gt4by9.gif[/img] |
|
| Yazar |
Orcus
Üye
Nereden: cehennemin dibinden
Katılım Tarihi: 04.11.06 |
| Mesaj Tarihi 29-12-2007 18:03 |
|
|
|
almayanlar oluyr inince bozdur getr faln... |
|
| Yazar |
axiseitan
Üye

Nereden: İzmir
Katılım Tarihi: 19.12.07 |
| Mesaj Tarihi 29-12-2007 20:03 |
|
|
bizim burda 20 ytl yi alıyor küfür etmiyor.Sizin orda nasıl küfür ediyorlar hayret doğrusu
Ölmekten daha beteri varmış cesedimi caddenin ortasından kim kaldırmış kazanmıyorum hayır sadece dağılıyorum atomlarıma ayrılıp sadece dağılıyorum.Sevdin mi ben artık tanrıdan çok uzaktayım.Çürüyüp sararıp ezilip yavaşlıyor kalbim ölmüyorum hayır sadece yaşlanıyorum hücrelerim eskiyor sadece yaşlanıyorum |
|
| Yazar |
dumanchi_sibel
Üye
 of 14cj4[672].jpg)
Katılım Tarihi: 30.01.07 |
| Mesaj Tarihi 29-12-2007 20:05 |
|
|
|
axiseitan yazdı:
bizim burda 20 ytl yi alıyor küfür etmiyor.Sizin orda nasıl küfür ediyorlar hayret doğrusu
sizin orda minibusler 20 ytl herhal=)
[img]http://img266.imageshack.us/img266/6273/animation4gt4by9.gif[/img] |
|
| Yazar |
BRoKeN_13
Üye

Nereden: aNKaRa
Katılım Tarihi: 29.10.07 |
| Mesaj Tarihi 11-01-2008 01:00 |
|
|
|
axiseitan yazdı:
Acaba içinden ettiği için duymuo olabilir msn??
"..Öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek..
Aşka dair bıraktığın korkulardan..
Ama yaram çok derin of..
Bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi..
Kesebiliyorsan ruhumu, dene..
Duygularımı,yüreğimi,beni..Off..
..Beni..Off.."
***************************************************************** |
|
| Yazar |
rockforever55
Üye
Katılım Tarihi: 02.01.08 |
| Mesaj Tarihi 11-01-2008 01:19 |
|
|
Acaba içinden ettiği için duymuo olabilir msn??
SÜPER YHA YAKLAŞIM AÇINA BAYILDIM 
müzik dediğin ROCK'tır.. isyandır...DUMAN'dır,ŞEBO'dur,EVANESCENCE'dir,oh bea rahatladım yha   |
|
| Yazar |
axiseitan
Üye

| Mesaj Tarihi 11-01-2008 01:24 |
|
|
BRoKeN_13 yazdı:
axiseitan yazdı:
Acaba içinden ettiği için duymuo olabilir msn?? Hayır içimden küfür etmiyorum minibüs şöförü paraya uzatıyoruz adam hemen veriyor para üzerini sinirlenmeden küfür etmeden
Ölmekten daha beteri varmış cesedimi caddenin ortasından kim kaldırmış kazanmıyorum hayır sadece dağılıyorum atomlarıma ayrılıp sadece dağılıyorum.Sevdin mi ben artık tanrıdan çok uzaktayım.Çürüyüp sararıp ezilip yavaşlıyor kalbim ölmüyorum hayır sadece yaşlanıyorum hücrelerim eskiyor sadece yaşlanıyorum |
|
| Yazar |
fatos
Üye

Nereden: batman
Katılım Tarihi: 10.07.07 |
| Mesaj Tarihi 11-01-2008 13:02 |
|
|
axiseitan yazdı:
BRoKeN_13 yazdı:
axiseitan yazdı:
Acaba içinden ettiği için duymuo olabilir msn?? Hayır içimden küfür etmiyorum minibüs şöförü paraya uzatıyoruz adam hemen veriyor para üzerini sinirlenmeden küfür etmeden
terbiyeli şoför tabi |
|
| Yazar |
Asi_Genc
Üye
Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 10.07.07 |
| Mesaj Tarihi 11-01-2008 13:47 |
|
|
fatos yazdı:
axiseitan yazdı:
BRoKeN_13 yazdı:
axiseitan yazdı:
terbiyeli şoför tabi
allah herkese terbiyeli şoför nasip etsin bizim burda pek yokta... |
|
| Yazar |
D00M
Üye
Katılım Tarihi: 09.01.08 |
| Mesaj Tarihi 11-01-2008 14:09 |
|
|
Asi_Genc yazdı:
fatos yazdı:
axiseitan yazdı:
BRoKeN_13 yazdı:
axiseitan yazdı:
terbiyeli şoför tabi
allah herkese terbiyeli şoför nasip etsin  bizim burda pek yokta... amin 
|
|
| Yazar |
duMaN_JaM
Üye
Katılım Tarihi: 29.10.07 |
| Mesaj Tarihi 11-01-2008 18:19 |
|
|
burda bozukLuk yoksa snra werirsn dioLar xD
ben de 10 ytLden az vermiorm tabii!!xD bedavaya geLio xD
[img]http://img409.imageshack.us/img409/5459/film00052nr5.gif[/img] |
|
| Yazar |
axiseitan
Üye

| Mesaj Tarihi 14-01-2008 01:43 |
|
|
D00M yazdı:
Asi_Genc yazdı:
fatos yazdı:
axiseitan yazdı:
BRoKeN_13 yazdı:
axiseitan yazdı:
terbiyeli şoför tabi
allah herkese terbiyeli şoför nasip etsin  bizim burda pek yokta... amin  Ben burada İzmirde ne kadar terbiyeli insanları,esnafları olduğu bir şehirde yaşıyorum
|
| Yazar |
UjuSu
Üye
Nereden: eskişehir
Katılım Tarihi: 06.01.08 |
| Mesaj Tarihi 14-01-2008 01:59 |
|
|
axiseitan yazdı:
D00M yazdı:
Asi_Genc yazdı:
fatos yazdı:
axiseitan yazdı:
BRoKeN_13 yazdı:
axiseitan yazdı:
terbiyeli şoför tabi
allah herkese terbiyeli şoför nasip etsin  bizim burda pek yokta... amin  Ben burada İzmirde ne kadar terbiyeli insanları,esnafları olduğu bir şehirde yaşıyorum 
eyw....hiç bi şöföre 20 lik vermedim yazıq yha adama önüne mi baksın paraya mı
......RøckêR™...... |
|
| Yazar |
dumancisinan
Üye
Nereden: !KONYA!
Katılım Tarihi: 19.01.08 |
| Mesaj Tarihi 21-01-2008 13:38 |
|
|
izmirde okuyorum bende bir gün karşıyakadan menemen minübüsüne bindi arkadaşlarla arkadaş 20 ytl çıkarttı verdi adamda içinden küfür etmedi dışından hemde annesine kendisine herşeyine küfür etti anlayacağınız ama bizim ark da ona küfür etti şöför sen kime küfür edion lan dedi bzm arki ve biz sana dedik adam bi an bizde olaya karışınca şok oldu o zamanda biz doldurmuştuk dolmuşu 11 kişi vardık adama bizim arki çeneni sür lan arabayı dedi bide küfür etti adam akıllandı heralde adam tırstı    |
|
| Yazar |
umn3y
Üye
Nereden: iStanbuL
Katılım Tarihi: 21.01.08 |
| Mesaj Tarihi 23-01-2008 10:39 |
|
|

öyle yürekten sevioosan akLı başından atacaksn kimi yanında arıorsann önce içinde bulacaksn |
|
| Yazar |
axiseitan
Üye

| Mesaj Tarihi 23-01-2008 11:40 |
|
|
BlooD yazdı:
axiseitan yazdı:
D00M yazdı:
Asi_Genc yazdı:
fatos yazdı:
axiseitan yazdı:
BRoKeN_13 yazdı:
axiseitan yazdı:
terbiyeli şoför tabi
Canercim İzmirdeki esnaflar ve minibüs şoförleri hakkında bir kere daha düşün istersen,dayak yiyen insan gördüm ben otobüs şoföründen..töbe yarabbim  Her yerde var bu tip insanlar..=) Arkadaşlar benim gözlerim kanlı vede altları şiş olduğu için bana öyle davramıyor olabiirlermi acaba
Ölmekten daha beteri varmış cesedimi caddenin ortasından kim kaldırmış kazanmıyorum hayır sadece dağılıyorum atomlarıma ayrılıp sadece dağılıyorum.Sevdin mi ben artık tanrıdan çok uzaktayım.Çürüyüp sararıp ezilip yavaşlıyor kalbim ölmüyorum hayır sadece yaşlanıyorum hücrelerim eskiyor sadece yaşlanıyorum
Düzenleyen: axiseitan Düzenleme Tarihi: 23-01-2008 11:47 |
|